Ghidul Serviciilor
Alarme, Aparare, Paza - Paza Si Protectie (Agentii)
inapoi la lista anteriorul urmatorul
ALLY GUARD SERVICES
Foto
Despre noi
 

ALLY GUARD SERVICES

Suntem o companie tanara, in plina dezvoltare cu vointa si dorinta de a aduce ceva nou in materie de paza si protectie pe piata romaneasca. Scopul companiei noastre este sa asigure pacea, linistea si siguranta de care avem nevoie toti, zi de zi, sa contribuie activ la crearea unei lumi mai bune si a unui climat in care sa simtim ca cineva are grija de noi. Oriunde... Acasa, la serviciu, pe strada, in parc, in magazine.

 

Colelectivul companiei noastre este format din oameni cu o etica deoasebita, cu orientare pro umana si pro comunitara si nu in ultimul rand cu o sensibilitate umana caracteristica, ceea ce face din noi niste prieteni si nu niste gardieni educati doar sa loveasca.

 

Prin insasi definitia companiei noastre, avem menirea sa aparam sanatatea, integritatea si viata omului, a bunurilor si valorilor acestuia, indiferent ca este vorba de femei, copii, barbati si indiferent de orientarea politica, sexuala sau religioasa a acestora.

 

Multumim tuturor pentru incredere ce ni se acorda si va asiguram ca vom face totul pentru a va simti in siguranta si nu veti regreta ca ati apelat la serviciile ALLY GUARD SERVICES

 

Dece sa alegi ALLY GUARD SERVICES

>> Agentii de paza ALLY GUARD SERVICES sunt selectionati pe baza de concurs si foarte bine instruiti tactic, pregatiti fizic si cu experienta in domeniu.

>> Detin atestat eliberat de politie, certificat de calificare profesionala si avizului politiei pentru port arma unde este cazul.

>> Au o constitutie atletica, aspect fizic placut, comunica respectuos, au un comportament civilizat si o orientare pro umana si civica.

>> Sunt cunoscatori de limbi straine, buni conducatori auto,si apti sa faca fata oricarei situatii dificile.


Foto
Foto
Foto
...
UNIRII, C/1 Ap 2, Targu Mures, judetul Mures
0762.222.121
0748.957.753
Web: www.allyguard.ro
Orar: L-V NON STOP S-D 8-22
Produse/servicii
 
ALLY GUARD SERVICES
Suntem o companie tanara, in plina dezvo ..
 
CONSULTANTA DE SECURITATE
CONSULTANTA DE SECURITATE In baza legi ..
 
SERVICIUL DE SECURIZARE EVENIMENTE
În ce constă? Serviciul de securizare ..
 
SISTEME DE ALARMA
SISTEME DE ALARMA Acest serviciu este ..
 
TRANSPORTUL SPECIAL DE BUNURI SI VALORI (0)
TRANSPORTUL SPECIAL DE BUNURI SI VALORI ..
 
SERVICIUL GARDA DE CORP
SERVICIUL GARDA DE CORP Compania de paz ..
 
PAZA CU AGENT
&nbsp...
6,5 RON
 
Dotarea agentilor de paza
Dotarea agentilor de paza ALLY GUARD SER ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.