Ghidul Serviciilor
Alarme, Aparare, Paza - Paza Si Protectie (Agentii)
inapoi la lista anteriorul urmatorul
COLT ALB Security
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

Agentii de paza sunt avizati conform Legii nr. 333 din 2003, antrenati, pregatiti si dotati co- respunzator activitatii pe care o desfasoara, cu statie radio emisie-receptie, spray cu gaz iri- tant-lacrimogen, tomfa, telefon mobil.

Echipamentul agentului de paza este adaptata tipu- lui de obiectiv protejat si solicitarilor clientului.

In functie de solicitarile beneficiarului, COLT ALB SECURITY poate pune la dispozitia personalu- lui armament, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

Agentii de paza ofera maxima protectie si securitate in orice situatie, ei fiind susti- nuti indeaproape si de echipajele mobile de in- terventie, precum si de inspectorii de paza res- ponsabili de zona respectiva.

COLT ALB SECURITY ofera servicii integrate pentru asigurarea securitatii la evenimente precum concerte, evenimente sportive si culturale, lansari de produse, targuri, expozitii, petreceri private, etc.

In cadrul evenimentelor se evalueaza fiecare aspect ce tine de securitate: riscuri, locatie, marime, participanti si probleme speciale si /sau deosebite.

Printre serviciile oferite de catre Compania noastra, mentionam: managementul multimii, control acces si ticketing, receptie, control trafic si securitate pentru VIP-uri (garda de corp si insotire coloane auto).


Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Str. Fabricii, nr 2, Piata Marasti, Cluj Napoca, judetul Cluj
0725.449.003
0745.944.999
0720.788.007
Email: coltalb@gmail.com; coltalbsrl@yahoo.com
Produse/servicii
 
Servicii paza si protectie
COLT ALB este o companie romaneasca de s ..
 
Agenti de paza
Agentii de paza ofera maxima pro- tectie ..
 
Servicii
Printre serviciile oferite de catre Comp ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.