Ghidul Serviciilor
Alternativ Media
inapoi la firma 162 vizite
Poza Sisteme afisaj

Realizam sisteme de afisaj personalizate mobile sau fixe pentru expozitii, seminarii, prezentari, evenimente, puncte de informare sau sampling.

Banner roll-up

Cel mai cunoscut sistem de expunere este rollup-ul. Este un sistem de afisare mobil, cu greutate scazuta si usor de transportat. Consta dintr-un sistem din aluminiu, o folie printata si o geanta de voiaj. Exista 3 dimensiuni standard pentru latimea afisajului respectiv 85 cm, 100 cm si 150 cm iar inaltimea este aceeasi pentru toate 200 cm. Sistemul roll-up de monteaza si se demonteaza foarte usor intr-un timp scazut. Pentru transport el se ruleaza intr-o carcasa de aluminiu astfel ca spatiul pe care-l ocupa in timpul transportului este foarte mic.

Exista variante la acest sistem roll-up respectiv rollup-uri cu 2 sau 3 fete, motorizate.

Pop-up

Sistemele pop-up sunt sisteme usoare, flexibile, demontabile si mobile formate din tevi de aluminiu si suprafete de expunere. Pop-ul curb sau pop-ul drept sunt sisteme de prezentare folosite ca standuri expozitionale oferind o suprafata generoasa de expunere 3 x 3 sau 3 x 4 m. Pe acelasi sistem tip spider exista si pop-up counter, o masuta care se amplaseaza de obicei in fata pop-up-ului mare la sampling-uri, prezentari de produs sau evenimente.

Sisteme de afisaj exterior

In aceasta categorie intra panourile de tip A sau people-stopper (denumire populara „capra stradala”) care pot avea cadru din aluminiu cu afise interschimbabile, cadru de metal, fete din plastic sau tabla scolara si steagurile expozitionale cu baza de apa, beach flaf, steaguri tip lacrima sau vela.

Sisteme de afisaj interior

Sistemele de expunere de interior sunt multiple si sunt realizate din materiale usoare, flexibile si usor de montat.

Sistemele de expunere bannere sunt numeroase, reamintim doar cateva: sistem de expunere cu 3 laturi, x-banner, banner cross, banner quick, poster hanger.

Un loc aparte intre sistemele indoor il reprezinta ramele click-frame. Sunt realizate din profile de aluminiu pentru afisarea posterelor de diferite dimensiuni. Exista cateva dimensiuni standard cum ar fi A5, A4, A3, A2, A1 dar la cerere putem realiza in atelierul propriu orice dimensiuni. La cerere putem realiza rame click-frame securizate sau cu 2 fete.

Display-urile pentru brosuri sunt realizate in principal din plexiglas transparent si pot fi amplasate pe perete sau pe birou. Dispenserele sunt realizate pentru flyere format A4/3, A5 si A4, cu unul sau mai multe buzunare. Exista display-uri pentru brosuri cu amplasare pe podea. In acest caz ele au un picior din aluminiu sau sisteme pliabile de intindere. Exista si sisteme display combinate cu rame click cu multiple buzunare, cu amplasare pe 1-2 fete sau circulare.

Sisteme de prindere

Pentru prinderea display-urilor sau posterelor pe perete, tavan sau podea, comercializam diferite sisteme de prindere, sustinere, afisare. Ele se folosesc in magazine, sedii de firma, institutii, sali de expozitii, hoteluri, restaurante sau pensiuni.

In functie de destinatie, sistemele de prindere se impart in cateva categorii si anume:

Speram ca v-am convins cu gama noastra de sisteme de afisaj si va asteptam sa descoperim impreuna cele mai bune solutii pentru proiectele dumneavoastra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.