Ghidul Serviciilor
Alarme, Aparare, Paza - Detectivi Particulari
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Agentia de detectivi particulari Detectiv Invest Oradea
Foto
Harta
Despre noi
 

Personalul agentiei are o experienta operationala mare in cadrul serviciilor speciale din Romania, avand o pregatire profesionala de exceptie, cu o conduita morala si o rigurozitate specifica acestor specialisti.

Serviciile pe care le oferim clientilor sunt eficiente si discrete, garantate de profesionalismul investigatorilor nostri, fiind sustinute de colaboratori din randul specialistilor si expertilor in domeniile economico-financiar, juridic, de tehnica operativa si informatica

Rapoartele intocmite de investigatorii nostri nu contin interpretari personale, ci se limiteaza la a prezenta dovezile, exact asa cum au fost ele administrate, in conformitate cu prescriptiile legale.

Tehnica de inalta performanta folosita ne permite sa obtinem probe concludente si sa abordam cu profesionalism cazuri de o dificultate ridicata.

De aceea, constatarile efectuate de investigatorii nostri si oferite clientilor la sfarsitul operatiunii, pot fi folosite in justitie.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Calea Aradului, nr. 15, Oradea, judetul Bihor
0741.122.192
Email: office@detectiv-invest.ro
Web: www.detectiv-invest.ro
Produse/servicii
 
Investigatii diverse
Investigații privind ocupația, adresa de ..
 
Servicii de investigatii pentru persoane juridice
Investigații contrainformative pentru se ..
 
Investigatii Civile si Particulare
Supravegherea unor persoane sau locu ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.