Ghidul Serviciilor
Velstand Facility Management Servicii Integrate Brasov
inapoi la firma 143 vizite
Poza Servicii de deszapezire

Velstand Facility Management furnizeaza servicii de prevenire a inghetului precum si de deszapezire manuala si mecanizata. Aceste servicii se aplica pe caile de acces, trotuare si parcari si le prestam in 5 judete din Romania.

Serviciile de deszapezire ale VFM cuprind : degajarea zapezii, incarcarea, transportul si depozitarea zapezii precum si prevenirea formarii poleiului si a ghetii folosind materiale antiderapante si degivrante ecologice.

Deszapezirea se poate efectua manual sau folosind metode mecanice(impingere, suflare, frecare), prin aplicarea caldurii sau prin aplicarea de substante care au ca scop scaderea punctului de inghet a apei de pe suprafata pe care a fost aplicata.

De-a lungul experientei am dezvoltat si imbunatatit o serie de metode pentru eficientizarea costurilor, timpilor si a calitatii utilizand un proces foarte riguros de selectie a echipamentelor, solutiilor si personalului.

Procedura de implementare

Avantaje

Externalizarea resurselor umane si a riscurilor aferente

 100%

Know-how cu privire la performanta echipamentelor si solutiilor

100%

Eliminarea riscurilor de a deteriora sau chiar distruge suprafete

100%

Monitorizare constanta si eficienta a activitatii si generarea de rapoarte 

100%

Existenta unui manager de cont dedicat

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.