Ghidul Serviciilor
Dr. Muntean-Clinica Ortodontie-Ramnicu Valcea
inapoi la firma 138 vizite
Poza Aparate dentare

Sunt de culoarea dinţilor, cu un aspect mai placut şi mai puţin vizibil, făcând alinierea dinţilor posibilă şi la vârste adulte, când necesităţile estetice sunt sporite.  După materialul din care sunt facuţi bracketsii, pot fi din material plastic, ceramică, safir. Materialele cele mai rezistente la coloraţii,  forţe, dar şi cu o compatibilitate mai mare cu organismul sunt ceramica şi safirul, motiv pentru care costurile sunt crescute.

Cu toate acestea, în cazul necesităţii unui tratament complex şi de lungă durată, se preferă bracketsii metalici care au o durabilitate sporită.  Bracketsii ceramici pot fi mai voluminoşi decât cei metalici pentru a putea avea rezistenţa necesară.

O altă categorie de aparate estetice este reprezentată de aparatele linguale colate pe interiorul dinţilor (Incognito) sau cele transparente, cu ajutorul cărora putem obţine deplasări dentare în înghesuirile dentare mici şi moderate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.