Ghidul Serviciilor
Bestmed Serv - Clinica De Recuperare Neuromotorie , Prahova
inapoi la firma 110 vizite
Poza Recuperare Neuromotorie
Foto
Foto

Oricare pacient prezinta nevoi fundamentale ce trebuiesc satisfacute in functie de gradul de dependenta al acestuia. Pentru a se realiza acest lucru, pacientul poate fi independent din punct de vedere al autonomiei realizarii nevoilor fundamentale, fie necesita ajutor in satisfacerea acestora. Pentru acestia din urma se recomanda personal de specialitate care poate intelege nevoile pacientului si care sa-l ajute sa si le exprime si sa-si recapete independenta pana la un grad maxim de autonomie.

Acest personal poate fi gasit atat la clinica noastra din Boldesti Scaeni - judetul Prahova, cat la clinica nou infiintata din Reghin - judetul Mures, in cadrul sectiilor de RECUPERARE NEUROMOTORIE  A PACIENTULUI POST-CRITIC.

Specificul sectiilor se adreseaza urmatoarei cazuistici:

Alaturi de personalul specializat in fizioterapie si kinetoterapie s-au inregistrat progrese pentru pacientii cu deficiente motorii inca din primele 15 zile de la internare. Toate acestea s-au putut realiza cu ajutorul aparaturii de fizioterapie si kinetoterapie de ultima generatie care se afla in dotarea salii special amenajate in acest scop.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.