Ghidul Serviciilor
Servicii Diverse - Evenimente Organizari (Nunti, Petreceri Etc.)
inapoi la lista anteriorul urmatorul
FotoPanou - decoratiuni evenimente
Foto
Harta
Despre noi
 

www.FotoPano.ro - suntem o echipa de profesionsti si plina de creativitate care cunoaste la fel de bine ca si tine cit de important e fiecare eveniment in parte.

Astfel din pasiunea noastra ne dorim sa transformam a ta ceremonie in adevarata poveste. Uite ca noi venim www.FotoPanou.ro venim cu frumoasa oferta de a decora al tau eveniment in cel mai original mod.

Astfel fie ca ai nunta, botez, aniversare (zi de nastere) sau poate chiar un eveniment corporate, noi vom crea un panou foto (brand wall, press wall) cu banner personalizat ca in final sa ai cele mai superbe decoratiuni pentru sarbatoarea ta.

FotoPanou este o constructie mobila de orice forma si marime cu banner decorativ. Foto Panou mai este numit si brandwall, press wall, fotostand, pop up, constructie spider.

Cum nu ar fi numit panou foto sau fotopanou oricum poti fi increzut ca cu noi www.Fotopanou.ro vei avea parte de cele mai fermecatoare decratiuni (decor), aranjamente, amenajari pentru nunta, botez (cumatrie), aniversare sau orice alt tip de petrecere.

Odata ce vei da comanda de un panou foto (brand wall, fotostand), noi www.FotoPanou.ro va vom oferi toate serviciile incluse: - Elaborarea designului grafic - Imprimarea banner cu cele mai vii colori - Inchirierea constructiei fotopanou (panou foto) - Montarea si demontarea foto panoului - Transportarea panoului foto.

Si totul la cel mai accesil pret, chiar la doar 60 euro vei putea avea panoufoto personalizat.

Noi lucram atit in Bucuresti cit si Romania.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Calea Plevnei , nr. 184, , judetul Ilfov
0799.995.660
Email: fotopanou.ro@gmail.com
Web: www.FotoPanou.ro, www.FotoStand.md
Orar: L-V: 9-18
Produse/servicii
 
Botez
Compania FotoPanou.ro este specializata ..
 
Corporate
Compania FotoPanou.ro este specializata ..
 
Nunti
Compania FotoPanou.ro este specializata ..
 
Aniversari
Compania FotoPanou.ro este specializata ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.