Ghidul Serviciilor
Transport, Turism - Hoteluri Din Tara
inapoi la lista anteriorul urmatorul
BERD?S Design Hotel
Foto
Despre noi
 

BERD?S Design Hotel este primul si unicul design-hotel din Moldova. Aflat în mijlocul vietii culturale si de afaceri a Chisinaului, acesta însusi se transforma într-un centru de atractie pentru fiecare vizitator.

Designul modern ce poarta semnatura arhitectului italian Luca Scacchetti, definit pana la cele mai mici detalii si urmand principiile minimalismului modern, decorul de exceptie creat din adevarate opere de arta ce fac parte din patrimoniul cultural al Moldovei, toate creeaza acel sentiment de libertate, liniste si armonie.

Datorita unei infrastructuri excelente si deservirii la cel mai înalt nivel, BERD?S devine spatiul perfect pentru negocieri, întalniri de afaceri si receptii oficiale, un loc care te îndeamna sa savurezi viata, transformand chiar si cea mai scurta sedere într-o amintire frumoasa.

BERD?S Design Hotel dispune de 33 de camere. La decorul acestora, realizat cu mult rafinament, au fost utilizate materiale nobile, mobilier exclusivist Poltrona Frau si cele mai noi tehnologii, astfel reusindu-se îmbinarea armonioasa dintre motivele italiene si traditiile culturale moldovenesti. Fiecare camera este dotata cu sisteme individuale de ventilare si iluminare, linie telefonica directa, televizor LCD, seif si mini-bar. Tuturor oaspetilor li se ofera lenjerie de pat si 3 perne la alegere, din puf, anti alergice sau cu memorie si o colectie de produse cosmetice marca Aromatherapy Associates.


Foto
...
Chisinau
+373 22 022 222
Email: berds.hotel01@gmail.com
Web: berdshotel.com
Produse/servicii
 
Sediul principal
Cazare in Chisinau.
 
 
 
 
 
+373 22 022 XXX
- vezi telefon -
 Trimite mesaj privat
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.