1. CONSULTANTA de catre personal calificat in industria alimentara pentru implementarea, certificarea, mentinerea si imbunatatirea continua a urmatoarelor sisteme de management:
- Sistemul de management al calitatii, in conformitate cu ISO 9001;
- HACCP, in conformitate cu standardele Codex Alimentarius;
- Sistemul de management al sigurantei alimentelor, in conformitate cu ISO 22000, IFS International Food Standard si BRC British Retail Consortium Global Standard;
- Food Safety System Certification 22000, FSSC 22000;
- Consultanta pentru intocmirea documentatiei si pentru obtinerea autorizatiilor sanitare, sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor.
- Asistenta gratuita in alegerea organismului de certificare.
2. AUDIT:
- audituri interne pentru evaluarea sistemului de management pentru organizatiile care nu dispun de auditori interni sau doresc efectuarea unor audituri cu obiectivitate si impartialitate;
- audituri de secunda parte la furnizori, pentru organizatiile care doresc o evaluare obiectiva si impartiala a unui furnizor;
- audituri de terta parte de certificare / de supraveghere / de recertificare.
3. INSTRUIRE interna a personalului in vederea cunoasterii cerintelor standardelor ISO, IFS, BRC, Codex Alimentarius, in vederea implementarii, certificarii, mentinerii si imbunatatirii continue ale acestora.
4. CERTIFICAREA oricarui domeniu de activitate pentru: Sistemul de Management al Sigurantei alimentului, Calitatii, al Mediului, SSO