Ghidul Serviciilor
Ananda Clinic Medicina Ayurvedica, Terapii Alternative, Masaj Ilfov
inapoi la firma 66 vizite
Poza MASAJ TERAPEUTIC

SALINA TERAPEUTICA

Aerosolii salini sunt micro – particule care sunt inhalate pe nas si pe gura de catre pacient si care ajung in caile respiratorii superioare (cavitatea bucala, cavitatile nazale si faringe) sau cele inferioare (laringe, bronhii, bronhiole, alveole pulmonare) – unde dezinfecteaza mucoasele, elimina toxinele, refac elasticitatea membranelor celulelor si reduc micro-organismele iritante. in plus, efectul sarii include si activarea miscarii ciliare (miscarea cililor vibratili de la nivelul celulelor epiteliale respiratorii, ce ajuta la mobilizarea mai usoara a secret

.

SAUNA TERAPEUTICA

Pe langa faptul ca induce o stare de relaxare profunda, sauna are efecte terapeutice dovedite. S-a demonstrat ca reduce inflamaţia mucoasei respiratorii, ca atenueaza durerile de la nivelul articulatiilor si ca imbunatateste metabolismul. Sauna este inclusa in primele cinci metode de detoxifiere, fiind frecvent recomandata de medici. Caldura determina transpiratia abundenta si, totodata, deschide porii pentru eliminarea reziduurilor din corp.

Sauna este contraindicata persoanelor care sufera de afectiuni cardiace si circulatorii grave, de boli renale si hepatice. De asemenea, trebuie evitata in caz de epilepsie, de infecţii cutanate, de tumori sau de boli inflamatorii. Nici femeile insarcinate nu trebuie sa se hazardeze sa mearga la sauna, deoarece isi pot pune sarcina in pericol.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.