Ghidul Serviciilor
Clinica De Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 59 vizite
Poza Psihoterapie individuala

Aici te vei întâlni cu terapeutul tău, fată în fată, pentru a discuta despre ce te frământă, despre credintele, emotiile si comportamentele tale. Astfel vei ajunge să depăsesti obstacolele din calea evolutiei tale si-ti vei creste stima de sine. Persoanele care vin în terapie pot invăta abilităti pentru a trata situatii dificile, a lua decizii sănătoase si a-si atinge obiectivele. 

Psihoterapia individuală este un proces de analiză si autocunoastere care te ajută să constientizezi ce ai primit si ce dai, ce ai învătat, ce ai experimentat, ce îti place si ce nu. Ea contribuie la reducerea sau eliminarea anxietătii, depresiei si a impactului traumei, abuzului, vinovătiei, rusinii si te ajută să faci pace cu trecutul. Prin terapie si lucrând la schimbările pe care ti le propui, vei ajunge să te întelegi pe tine însuti si pe ceilalti, să descoperi  modelele de relatii si să-ti cresti încrederea în tine. Si, nu în ultimul rând, să accesezi mai usor starea de fericire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.