Ghidul Serviciilor
Miocleaning Curatenie Constanta
inapoi la firma 88 vizite
Poza Curatenie la domiciliu Constanta

Desi am impus o serie de reguli familiei si apropiatilor privind pastrarea curateniei in casa, inevitabilul se intampla si ne apucam de treaba.

E foarte posibil ca atunci când faci curăţenie să uiţi să cureţi anumite locuri. Una dintre zonele peste care se trece cu vederea sunt locurile în guste de la ferestre şi uşi. Acestea tind să adune nu doar praful şi mizeria, ci şi insecte moarte. Apeleaza cu incredere la servicii de curatenie la domiciuliu Constanta - MioCleaning.

Toti iubim copii. Dar cand murdaresc sau pateaza tapiteria, canapelele sau fotoliile cu resturi alimentare, sosuri sau isi demonstreaza abilitatile creatoare si deseneaza pe pereti, apeleaza cu incredere la servicii de curatenie profesionala.

Servicii de curatenie la domiciuliu Constanta - MioCleaning - adoram prietenii necuvantatori

Adoram prietenii necuvantatori. Ai animale in casa (caine, pisica) care iti murdaresc mereu canapeaua si fotoliile? Nu mai stii cum sa mai cureti parul care le cade si mai este si un miros specific?

Pentru toate aceste intamplari din viata, echipa Mio Cleanining dispune de unelte si masini, detergenti si solutii de curatare si tratare a suprafetelor.

Poti incheia un contract permanent cu Mio Cleaning si toate aceste griji legate de curatenie sa dispara.

Rudele te vor lauda iar prietenii te vor invidia pentru curatenia din casa.

Scapi de praf, murdarie si pete - curatenie la domiciliu Constanta

 Indiferent ca ai o garsoniera, un apartament sau o vila nu scapi de praf, murdarie si pete, iar curatenia profesionala te ajuta sa ai mai mult timp liber pentru tine.

Asiguram in acest sens servicii de curatenie pentru apartamente , vile si case , servicii de sezon ( curatenia de Paste , Craciun , etc. ) , precum si servicii de curatenie locuinte dupa petreceri . In cadrul acestor tipuri de servicii va prezentam cateva din activitatile specializate de curatenie efectuate de presonalul nostru :

Datorita faptului ca Mio Cleaning detine echipamente profesionale de spalare prin metoda injectie-extractie , va putem asigura si spalarea covoarelor , a mochetelor , a canapelelor , precum si a fotoliilor si scaunelor din textil . Acest tip de serviciu nu necesita nici un deranj din partea Dumneavoastra , deoarece nu trebuie sa mutam nimic . Le spalam si le curatam pe loc cu aparatura si solutii specifice .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.