Ghidul Serviciilor
Miocleaning Curatenie Constanta
inapoi la firma 88 vizite
Poza Zugraveli, renovari scari de bloc

De ce ne alegeti pe noi? Pentru ca suntem organizati, toate activitatile sunt etapizate si orice sectiune include o verificare.Firma noastra executa lucrari de amenajari interioare pentru scari de bloc, practic renovarea acesteia cu toate operatiunile pe care le implica. La cerere putem renova si spatiu de intrare in bloc, putem schimba cutiile postale, putem inlocui geamurile sparte sau reamenaja interiorul lifturilor.Echipa de Profesionisti care isi Respecta TermeneleDeasemenea, la cerere, se pot inlocui si corpurile de iluminat din scarile blocurilor, reducand astfel factura la energie electrica si obtinand o iluminare mai buna pe scara.Renovari Scari de BlocServiciile noastre au fost intotdeauna apreciate pentru calitatea si seriozitatea executiilor, pentru daruirea si profesionalismul echipei noastre de specialisti. Realizam astfel tot ce inseamna renovarea scarii blocului:

Preturi SpecialeIn functie de complexitatea si volumul lucrarii, puteti beneficia de preturi NEGOCIABILE si chiar si de PLATA IN RATE. Va rugam sa luati legatura cu noi pentru a stabili aceste aspecte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.