Ghidul Serviciilor
Kamoauto Inchirieri Auto Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Inchirieri pe termen lung

Acest serviciu de inchirieri auto termen lung se adreseaza in special firmelor, care au nevoie de una sau mai multe masini pentru a-si competa flota existanta, sau pentru a incepe o noua afacere. Este posibil sa aveti nevoie de masina pentru o perioada limitata de timp. Pentru a va pune la punct o anumita latura a afacerii dumneavoastra. In acesta situatie serviciul de inchirieri auto termen lung oferit de firma noastra reprezinta o solutie ideala. Deoarece nu va tine legati de un lesing financiar sau de achizitia unei maini. Care poate devenii ulterior inutila.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor complexe in materie de inchiriere auto am introdus in portofoliul nostru de servicii si posibilitatea de inchirieri auto termen lung.

In ceea ce priveste inchirierea unei masini pe termen lung beneficiile sunt multiple:

Iata ca decizia inchireierii unei masini pe termen lung atrage dupa sine avantaje financiare si fiscale considerabile.

Pentru orice afacere sau om de afaceri timpul inseamna bani, alegerea serviciului de inchirieri auto termen lung reduce considerabil timpul pe care ar trebui sa il alocati intretinerii si reparatiilor autovehiculului, iar acest timp il veti folosi pentru a produce si nu pentru a cheltui finante.

Nu sunt deloc de neglijat avantajele fiscale pe care le ofera aceasta optiune de utilizare a unei masini. Este singura varianta care este deductibila integral ca si cheltuiala pentru firma dvs.

Pentru fiecare dintre noi este mai mult decat evident ca aceasta optiune de inchiriere auto termen lung este solutia ideala. Atunci cand ai nevoie de o flota auto pentru a-ti desfasura activitatea.

 

Ce inseamna?

Dar ce inseamna serviciul de inchirieri auto termen lung?

Inchirierea auto termen lung presupune inchirierea unei masini pentru o durata mai mare de 30 de zile. Sigur ca odata cu alegerea unei perioade lungi de inchiriere si tarifele sunt diferite.

Durata de inchiriere de peste 30 de zile este singura conditie pentru ca inchirierea auto sa se incadreze conditiilor de inchiriere pe termen lung. Nu exista obligativitatea inchirierii unui anumit numar de masin. Dar sigur ca un numar mai mare de masini inchiriate va beneficia de o oferta de pret diferita.

Inchirierea de masini pe termen lung implica un proces complex de identificare a nevoilor dvs. si va rugam sa    ne contactati pentru o oferta completa.

 

Cat costa?

Este posibil ca inchirirea unei masini sa coste mai putin decat achizitionarea acesteia?

Raspunsul la aceasta intrebare este DA! Este posibil ca inchirierea unei masini sa fie mai putin costisitoare si sa ofere mai multe avantaje decat achizitionarea ei.

Alegand aceasta optiune aveti posibilitatea de a schimba masina frecvent. Beneficiati de asistenta tehnica, intretinere si reparatii incluse in pretul de inchiriere. Vizitati pagina cu parcul noastru auto. Consultati preturile de inchiriere ale masinilor pentru o perioada mai mare de 30 de zile. Faceti un calcul si o comparatie cu pretul de achizitie al masinii si va puteti convinge singur ca inchirierea unei masini pe termen lung este optiunea perfecta pentru dvs.

Nu uitati ca va stam oricand la dispozitie pentru consultari si ca intelegem nevoile specifice ale fiecarui client, motiv pentru care intocmim oferte personalizate de inchiriere auto. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta oferta personalizata este sa ne contactati.

Achizitionarea unui automobil fie si in leasing poate insemna o risipa de bani, daca necesitatea utilizarii unei masini este pe o perioada limitata, intretinerea masinii devine din ce in ce mai costisitoare si neproductiva pentru proprietar. Cumpararea unei masini pare solutia nepotrivita… solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirieri auto termen lung!

A cumpara o masina nu inseamna o investitie buna, mai degraba seamana cu o pierdere de bani. Mai concret, un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri… pe o perioada de 3 ani capitalul investit se poate deprecia cu pana la 50%. Fara sa punem la socoteala toate cheltuielile legate de intretinere…

 

Cum functioneaza?

Cum functioneaza si cui se adreseaza serviciile de inchirieri auto termen lung?

Masina pe care o alegeti din parcul nostru. Sau chiar toata flota noastra auto va este inmanata pe baza unui contract de inchiriere pe o perioada cuprinsa intre 30 de zile si 3 ani. In urma stabilirii costului fix lunar de detinere a masinii. Asa cum am mentionat deja, acest cost lunar include toate taxele, impozitele si asigurarile ( Casco si RCA), intretinere, cauciucuri de sezon, reparatiile in caz de nevoie si sigur inlocuirea autovehiculului pe perioada reparatiilor. Nu uitati ca aveti un cost fix, iar de dobanzi sau de alte costuri administrative ne ocupam noi.

Acest program este special creat pentru organizatii si companii ca alternativa la leasingul operational sau financiar. Daca reprezentati companie preocupata de eficientizarea costurilor cu parcul auto atunci inchirierea de masini pe termen lung este solutia petfecta pentru dvs. Este un produs ideal daca aveti o companie de dimensiuni mici sau mijlocii, ori daca aveti anumite perioade in an cand creste necesarul de masini pentru desfasurarea activitatii.

Este ideal sa poti alege inchirierea pe o perioada limitata de timp, cu costuri minime si fara batai de cap.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.