Ghidul Serviciilor
Afaceri - Consultanta, Acreditari, Certificari Calitate
inapoi la lista
2000-LCH Consultanta fonduri europene
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE Totul sub o singura umbrela. Sprijinim intreprinzatorii in accesarea fondurilor europene nerambursabile prin oferirea de servicii de consultanta la un nivel ridicat.

PROIECTARE CONSTRUCTII INDUSTRIALE Va oferim servicii de proiectare complexa de arhitectura, rezistenta, instalatii electrice, sanitare, termice, frig si ventilatie materializand o idee intr-un proiect viabil .

Suntem orientati spre client si cautam sa imbinam personalitatea si nevoile acestuia vis-a-vis de proiect cu experienta nostra astfel incat rezultatul sa fie unul optim din punct de vedere cost-beneficiu.

Proiectele 2000-LCH respecta normele legislatiei in vigoare si se ghideaza dupa principii tehnice bine definite, in realizarea lor folosind soft-uri moderne si echipamente de ultima generatie, totul fiind confirmat prin implementarea sistemului de management integrat al calitatii, protectiei muncii si mediului.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Calea Calarasi, nr. 167, sector 3,
0732.122.640
Email: consultanta@2000LCH.ro
Web: www.2000LCH.ro
Orar: L - V: 9-17
Produse/servicii
 
Consultanta fonduri europene
Analiza cerinte beneficiar Identificare ..
 
Servicii Management de proiect
Stabilire roluri si responsabilitati in ..
 
Proiectare industriala
Stabilire tema de proiectare Prezentare ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.