Ghidul Serviciilor
Servicii Diverse - Evenimente Organizari (Nunti, Petreceri Etc.)
inapoi la lista anteriorul
Restaurant La Rousse - Timisoara
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

Organizam onomastici la preturi fara concurenta in Timis, sarbatoreste alaturi de noi la schimbarea varstei ( de la 29 lei/pers) restaurant la rousse. Organizari nunti, botezuri, evenimente.

Restaurantul La Rousse te intampina cu un cadru primitor, in care predomina culori calde, placute si multe plante de interior. Pare a fi locatia ideala sa servesti masa.

La resturantul La Rousse puteti opta sa luati masa in fiecare zi, localul punand la dispozitia clientilor si varianta meniul zilei ( peste 120 de variante de meniu la un pret de doar 12 lei), in fiecare zi intre orele 12.00-18.00.

O informatie utila celor ce sunt cautare de spatii pentru organizat evenimente: restaurantul La Rousse organizeaza diferite tipuri de evenimente, de la nunti si botezuri, onomastici, banchete, majorate, petreceri private, pana la mese festive si receptii (capacitatea localului este de 100-180 de persoane). Se mai organizeaza si alte evenimente, cum ar fi : valentines day,1 si 8 martie, revelioane , etc.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Str. Closca , nr. 53, Timisoara, judetul Timis
0757.575. 899
Web: www.la-rousse.ro
Produse/servicii
 
Botezuri Timisoara
La Rousse organizeaza botezuri, punand l ..
 
Meniul zilei
Meniul Zilei restaurant La RousseNOU IN ..
 
Organizam Nunti
Sala de nunti, meniu nunta, sali nunti T ..
 
Majorate, banchete si onomastici
Majorate, banchete si onomastici Aduna- ..
 
Restaurant Timisoara
Restaurant La Rousse:ambient placut, pre ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.