Ghidul Serviciilor
Comert - Utilaje Agricole
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Daceli
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

"DACELI" este o societate cu capital integral privat, care are ca obiectiv sprijinirea fermierilor romani prin asigurarea unei oferte diversificate de echipamente agricole. Suntem distribuitori in Romania pentru urmatoarele branduri:

FERBO - Este cel mai vechi producator de tamburi de irigat din Italia. Pe langa echipamentele de irigat cu tambur echipate standard cu aspersor (tun) de capat, acestia produc si comercializeaza in sistem integrat si restul componentelor necesare din aceasta gama a sistemelor de irigat, rampe de udare (aripi de ploaie) folosite in special de catre fermele legumicole, pompe actionate la priza de tractor, motopompe, electropompe, pompe submersibile, motogeneratoare, tevi zincate si din PVC, accesorii diverse, fitinguri etc.

IMAC-RONDELLI - Varful de lance intre producatorii din Italia de utilaje agricole destinate culturilor de leguminoase si radacinoase (cartofi, ceapa, morcovi, sfecla etc.). Dintre produsele IMAC amintim aici brazdare cu discuri sau pluguri (bed former), freze de rebilonat, masini de plantat, tocatoare de resturi vegetale (topper), masini de recoltat si incarcat cu selectie manuala, combine automate de recoltat.

VALPADANA - Producator italian de tractoare isodiametrice si conventionale. Compania a fost fondata in 1935 si este acum un brand detinut de Argo Tractoare SpA care mai produce tractoare sub licenta Landini sau McCormick si apartine Argo Industrial Group.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Str. Neptun, nr. 10, Brasov, judetul Brasov
0760.666.491
Web: www.daceli.ro
Orar: Non Stop
Produse/servicii
 
Echipamente de Irigat
- Tamburi de Irigat cu Aspersor (Tun de ..
 
Tractoare
- Hidrostatice - Este recomandat pentru ..
 
Utilaje pentru Cartofi si Ceapa
- Topper pentru Ceapa (Tocator Frunze Ce ..
 
Utilaje pentru Iarba, Fan si Baloti
- Masina tuns iarba - Incarcator baloti ..
 
Utilaje pentru Pregatirea Terenului
- Tocator resturi vegetale - Freza pent ..
 
Masini agricole diverse
- Remorca - Elevator hidraulic - Buldoex ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.