Ghidul Serviciilor
Comert - Electrice, Corpuri Iluminat
inapoi la lista anteriorul urmatorul
SMART GLASS DESIGN
Foto
Harta
Despre noi
 
Smart Glass Design pune la dispozitia dumeavoastra articolele din sticla de calitate deosebita certificata prin Declaratia de conformitate si Certificatul de garantie insotite de Conditiile de utilizare.

La livrare articolele din sticla sunt ambalate in folie de protectie cu bule. Pentru exporturi, pe langa folia cu bule produsele vor fi ambalate in cutii din carton individuale si fixate in lazi realizate din PFL cu structura din lemn. Produsele realizate de Smart Glass Design sunt in conformitate cu art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1022 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului. Smart Glass Design ofera produselor sale garantie in conditiile unei intretinerii corespunzatoare. Este recomandat a nu se folosi detergenti abrazivi sau solutii pe baza de diluanti.


Foto
...
Inchide
Sos. Fundeni, nr. 3,
021.627.71.47
Email: office@smartglassdesign.com
Web: www.smartglassdesign.com
 
 
 
 
 
021.627.71.47
- vezi telefon -
 Trimite mesaj privat
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.