Ghidul Serviciilor
Servicii Diverse - Diverse
inapoi la lista anteriorul urmatorul
RSVTI'ASII
Foto
Harta
Despre noi
 

RSVTI'ASII SRL presteaza servicii de Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor conform Prescriptiilor Tehnice ISCIR in Bucuresti si zona arondata IT ISCIR INSPECT Bacau (judetele din Moldova) pentru detinatorii/ utilizatorii de:

*INSTALATII MECANICE SUB PRESIUNE: cazane de abur, de apa calda sau fierbinte; recipiente care lucreaza sub presiune; conducte pentru fluide sub presiune.

INSTALATII DE RIDICAT: macarale; stivuitoare; transpalete; ascensoare; elevatoare; nacele si platforme autoridicatoare; scari rulante; telegondole; teleferice; telecabine; telescaune; teleschiuri; trape de scena, trape de decoruri si instalatii de cortina pentru incendii; instalatii si echipmente montate si utilizate in cadrul parcurilor de distractii; etc.

*APARATE CONSUMATOARE DE COMBUSTIBIL: sobe sau alte aparate de gatit, in uz industrial, alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos; aparate de gatit si pentru incalzirea apei in uz neindustrial sau colectiv alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos; arzatoare pentru combustibil lichid sau gazos.

*Instruire/testare deserventi autorizati ISCIR (macaragii, liftieri, stivuitoristi, fochisti..) in vederea acordarii vizelor anuale.

*Autorizarea deserventilor instruiti intern: legatori de sarcina macarale si manevranti pentru instalatii ce intra in competenta Operatorului RSVTI. 

*Preturile sunt negociabile, relatii la tel.0765601338


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
judetul Iasi
0765.601.338
0721.286.048
Email: ioan.pavel@hotmail.fr; contact@rsvtiasii.ro
Web: www.rsvtiasii.ro
Orar: L - S: 7,30 - 18
Produse/servicii
 
Autorizari ISCIR
Efectuăm toate demersurile pentru obține ..
 
Servicii Instruire si consultanta
Instruim și examinăm personalul de deser ..
 
Servicii Operator RSVTI
Identificăm toate instalațiile și echipa ..
 
Preturi
TARIFELE SE CALCULEAZĂ ÎN FUNCȚIE DE: C ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.