Ghidul Serviciilor
Comert - Alimente
inapoi la lista anteriorul urmatorul
ulei de masline extravirgin KALLISTO, masline si pasta de masline, otet KALLISTO si Uleiul de masline extravirgin PHAETHON
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

Compania de familie PanProd-Pantelopoulos SA a fost fondata în Kalamata la începutul anilor 1970 de catre Charilaos Nik. Pantelopoulos. Certificat conform standardelor ISO22000, ISO 9001, Globalgap, Grasp, IFS si pentru productia de produse organice si DOP.

 

În instalatii de 10.000 de metri patrati, dotate excelent cu sisteme de ultima generatie si zone cu temperatura controlata, asigura întotdeauna cele mai bune conditii posibile în toate etapele de productie. Ambalam si distribuim ulei de masline extravirgin KALLISTO, masline si pasta de masline, otet KALLISTO si Uleiul de masline extravirgin PHAETHON, toate provenind din zona Kalamata si Messinia. Produsele noastre sunt premiate pentru calitatea, gustul si prezentarea totala la cele mai importante competitii din Grecia si din strainatate. Sunt exportate catre Europa, America, Asia, Arabia Saudita si disponibile în magazinele alimentare de cea mai înalta calitate, atâta timp cât pot satisface nevoile chiar si ale celor mai multi. consumatori exigenti. În fiecare an, când se produce uleiul de masline proaspat, primim mostre de la mori specifice de masline care îndeplinesc standardele înalte de calitate pe care le-am stabilit, probele sunt supuse analizei chimice într-o chimie aprobata de Consiliul International al Uleiului de Masline si degustari si unul dintre cele mai bune uleiuri de masline din lume ajunge în facilitatile noastre. Uleiul de masline extravirgin pe care îl standardizam este mai întâi presat la rece. Provine din maslini din soiul Koroneiki, Provine din maslini din soiul Koroneiki, desemnat de Consiliul International al Uleiului de Masline ca soi de patrimoniu mondial.

 

Pe piata greaca, acestea sunt disponibile în principal în magazinele „de delicatese”, precum si în restaurante selectate. Toate produsele sunt disponibile într-o mare varietate de ambalaje certificate astfel încât sa ajunga la destinatia finala, consumatorul, neschimbate si pastrând toata bogatia gustului si a nutrientilor lor. PanProd respecta mediul înconjurator si utilizeaza numai materiale reciclabile pentru realizarea tuturor produselor. PanProd împacheteaza, de asemenea, cele mai bune soiuri de cartofi si pepeni verzi din zona Messinia si sud-vestul Peloponezului si le distribuie în Grecia si Europa.


Foto
...
Inchide
sos Berceni,96,, sect4, Bucuresti
+40 732 026 796
Email: marianapc2phone@yahoo.com
Web: https://panprod.com/en/
Orar: 9-21
 
 
 
 
 
+40 732 026 XXX
- vezi telefon -
 Trimite mesaj privat
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.