Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 475 EUR

Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA

Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti-Londra ora 12.40 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 14.15 in aeroportul Heathrow si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel. Cazare Londra.

Ziua 2. LONDRA

Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )

Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Cazare.

Ziua 4. LONDRA

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. In prima parte a zilei excursie optionala la Cambridge, oras de care se leaga una din cele mai renumite universitati ale lumii. Intr-un tur panoramic se pot admira King’s College Chapel, Cambridge University Library, St. John’s College. Intoarcere in Londra dupa-amiaza. Nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, principala artera comerciala a metropolei. Seara, optional, cina intr-un pub traditional londonez. Cazare Londra.

Ziua 5. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD

Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.

Ziua 6. LONDRA

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Heathrow, imbarcare si zbor spre tara ( ora 16.25 ). Sosire in Bucuresti Otopeni ora 21.45.

 

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 

 

 

 

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

25 mai, 4 iul, 15 iul, 14 aug, 25 aug, 14 sep

475 €

140 €

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.