Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 339 EUR

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )

Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA –  MELK – SALZBURG ( 550 km )

Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Salzburg. En route oprire pentru vizitarea Abatiei Benedictine de la Melk, unul din cele mai renumite centre monastice din lume. Construita intr-un monumental stil baroc, in sec. 18, abatia adaposteste fresce de pictori renumiti si o impresionanta biblioteca cu manuscrise medievale rare, pe care Umberto Ecco a ales-o ca loc de desfasurare a actiunii romanului sau celebru ‘Numele Trandafirilor’. Sosire dupa pranz la Salzburg si vizitarea orasului: Domul, Casa lui Mozart, Gradinile Mirabell, Fortareata, Orasul vechi. Timp liber in Salzburg. Cazare la Eugendorf, localitate semialpina situata la 15 km de Salzburg.

Ziua 3. LACURILE GLACIARE – SALZKAMMERGUT

Mic dejun. Excursie optionala in frumoasa regiune Salzkammergut unde vom putea admira peisajele incantatoare ale Alpilor si ale lacurilor glaciare, scene din ‘Sunetul Muzicii’ si trei minunate statiuni: St. Wolfgang, St. Gilgen si Mondsee. Cazare Eugendorf.

Ziua 4. MUNCHEN & CASTELUL CHIEMSEE

Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Munchen, capitala Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul  Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Tur de oras Munchen, timp liber. Seara intoarcere si cazare Eugendorf.

Ziua 5. CASTELELE BAVARIEI ( 495 km )

Mic dejun. Continuam traseul pe ruta Alpilor Bavarezi, vizitand Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Seara cazare in Tirol, in zona Innsbruck.

Ziua 6. INNSBRUCK - ZELL AM SEE - VIENA

Mic dejun. Tur de oras Innsbruck si plecare spre Viena, oprind in statiunile emblematice ale Austriei, Kaprun si Zell am See, impreuna fiind cunoscute ca ‘Regiunea Sporturilor Europene’. Cazare Viena.

Ziua 7. VIENA – BUDAPESTA

Mic dejun. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Vizita poate continua cu Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Dupa-amiaza tarziu plecare spre Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare, de unde putem admira superba panorama a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 8. BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun.  Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu, functie de conditii de trafic, formalitati vamale etc.

 

PLECARE 2 AUGUST

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.