Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 365 EUR

Insula CRETA  circuit + sejur    12 zile     

din care in 8 zile (3 – 10) se poate face plaja si baie in mare

Hersonissos - cea mai frumoasa statiune din Creta

Croaziera pe Marea Mediterana  – Insula SANTORINI 

Heraklion – Agios Nikolaos – Hania – Rethimno

ZIUA 1 duminica, ora 20.00 plecare din Bucuresti, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-traversarea Bulgariei

ZIUA 2  Traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena – Pireu. Ora 19, imbarcare pe vas.                                         Cazare pe vapor.

ZIUA 3  Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (A) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (B) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)- PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel.                                                                                         Cina si cazare in Creta.

ZILELE 4 - 9.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.

(C) In ziua a-5-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno  si Hania(popas o ora).In Creta

mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.

(D) In ziua a 6- a excursie de ½ zi la Acvariu.

(E) In ziua a 7- a excursia de o zi-se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor

Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.

(F) In ziua a 8- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).

Excursiile (A-G) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 150 є si sunt evaluate prin comparatie cu

preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din

motive personale.         

● In ziua a 4-a,optional(115 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 135 €-daca se achita in Grecia)

Insula Santorini (include:transfer cu autocarul la Heraklion, 

vapor,turul insulei cu autocar si ghid local).

● In ziua a 9-a, optional (plata in Creta)-seara cretana.

ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (G) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul.                                         Cazare pe vapor.                                                                                                                                               

ZIUA 11 Sosire dimineata in Atena–Pireu. Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber,vizita in Plaka. Ora 13.30-plecare. Popasuri la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi) sila Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Traversarea Greciei si Bulgariei.

ZIUA 12 - joi, sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 10, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET (include 7 excursii in valoare totala de 150 є) : 365 € pt. 17.06, 380 € pt. 9.09

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                             

Supliment single (inclusiv pe vapor)  245 є.                                          Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.

La inscriere se achita minim 200 €.                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.                           Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:    

● servicii ghid roman ;

● transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;

● 7 cazari cu demipensiune in Creta ;

● 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.