Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 415 EUR

Insula CRETA (Grecia) circuit+sejur 13 zile

din care in 8 zile (4-11) se poate face plaja si baie in mare    Heraklion – Agios Nikolaos

Hersonissos - cea mai frumoasa statiune din Creta 

Hania – Rethimno – Insula SANTORINI –  SALONIC – ATENA – METEORA

PELOPONEZ (Micene, Epidauros, Canalul Corint) – croaziera pe Mediterana

ZIUA 1 – sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Bulgaria-Kulata-(Grecia). Scurt tur, Salonic, pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele C-tin si Alexandru cel Mare. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 2  (mic dejun) In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a obiectelor de cult religios.                                                                                          Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (A) in Peloponez unde se viziteaza: Colonia antica Micene (cea mai veche civilizatie greaca), Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene), Epidauros-teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint-lung de 6 Km, leaga Marea Egee de M. Ionica. Deplasare in Portul Pireu.                                                          Cazare pe vapor.

ZIUA 4 Sosire dimineata in Heraklion. Excursia (B) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (C) la rezervatia de palmieri de la Vai- PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel.                                                                                                                                                      Cina si cazare in Creta.

ZILELE 5-10.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.

(D) In ziua a-6-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno  si Hania(popas o ora).In Creta

mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.

(E) In ziua a 7- a excursie de ½ zi la Acvariu.

(F) In ziua a 8- a excursia de o zi-se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor

Gortys(exterior) si Festos. PLAJA si BAIE la MATALA.

(G) In ziua a 9- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).

Excursiile (A–H) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 195 є si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din

motive personale.         

● In ziua a 5-a,optional(115 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 135 €-daca se achita in Grecia)

Insula Santorini (include:transfer cu autocarul la Heraklion, 

vapor,turul insulei cu autocar si ghid local).

● In ziua a 10-a, optional (plata in Creta)-seara cretana.

ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (H) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu (Atena).                   Cazare pe vapor.

ZIUA 12  Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber, vizita in Plaka. Ora 14 plecare din Atena. Popas la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi). Deplasare la Sf. Paraschiva loc sfant pentru alinarea  durerilor.                                                                                                                                                             Cazare in Katerini.

ZIUA 13 – joi (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET(include 8 excursii in valoare totala de 195 є): de la  415 € pt: 9.06,  435 € pt: 23.06, 15.09, 475 € pt: 1.09,  495 € pt: 18.08.  Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                     

Supliment single (inclusiv pe vapor)  295 є.                                            Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.

La inscriere se achita minim 200 €.                                                                              Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.                           Grup minim 25 turisti.                                                                Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:    ·  cele 8 excursii in valoare totala de 195 є ; ●  servicii ghid roman ;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ILIOS 3*** (cu piscina), situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional-plata la hotel, 7є/zi/camera), frigider (optional–plata la hotel,4 € /zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.

DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie).                                                                                            www.hotelilios.gr

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.