Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 440 EUR

Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA CORFU, LEFKADA) – Manastirea Rila – SOFIA

11 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

 

 

ZIUA 1 – joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu- Bulgaria(popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia).                                                                      Cazare in Katerini.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa – Lamia – traversarea Marii Ionice la Patras – Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos–de o frumusete salbatica.    Cazare in Insula Zakinthos.

 

ZIUA 3 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare.                                                                                    Cazare in Insula Zakinthos.                                                                                                     

 

ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia – cea mai mare din insulele de la Marea Ionica, vizita capitala, insulei, Argostoli.                                                              Cazare in Insula Kefalonia.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Argostoli-Sami-statiunea cosmopolita Fiscardo. Plaja si baie in mare.                                                                                        Cazare in Insula Kefalonia.

 

ZIUA 6 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Patras–vizita biserica Sfantului Andrei. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada.                                                     Cazare in Insula Lefkada.              

 

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu autocar si ghid local in statiunea cosmopolita Nidri – de unde se poate vedea SKORPIOS – insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare.                                     Cazare in Insula Lefkada.

 

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos – unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza – cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Plaja si baie in mare. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra.                                          Cazare in Insula Corfu.

 

ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion. Plaja si baie in mare.                                    Cazare in Insula Corfu.

 

ZIUA 10 Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferry-boatu-ul in Igumenita. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.      Cazare in Kalambaka.

 

ZIUA 11 - duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

Pret: 440 € + 95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: a) taxele de traversare a Marii Ionice;

                                                                                                  b) excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                Supliment single 265 €.

La inscriere se achita minim 150 €.                                                            Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.                           Grup minim 25 turisti.                                             Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:  

● servicii ghid roman si ghizi locali;

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;

● 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.