Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 285 EUR

Ziua 1. BUCURESTI - CERNAUTI

Plecare din Bucuresti prin Bacau – Botosani, unde vom face un popas pentru pranz. Vizitam in continuare Memorialul “M. Eminescu” de la Ipotesti. Cazare Cernauti.

Ziua 2. CERNAUTI – HERTA – MANASTIREA BANCENI – CETATEA HOTIN

Mic dejun. Tur de oras Cernauti: Universitatea, Catedrala, Teatrul, statuia lui M. Eminescu, Casa lui Aron Pumnul cu bustul lui Eminescu, alte cladiri legate de prezenta sa. Deplasare la Herta, unde vom vizita busturile lui Gh. Asachi si  locul casei natale al lui M. Eminescu, Troita in memoria ostasilor romani ucisi la evacuarea din 1940. Continuam cu vizitarea manastirii noi de la Banceni, cu 3 biserici si o catedrala, cu calugari romani, dupa carea Cetatea Hotin (daca ramane timp si a celei de la Kamenita). Sosire si cazare la manastirea Poceaev ( inceputurile ei sunt in sec. XIII, cu urma in piatra a piciorului Maicii domnului, care s-a aratat calugarilor si pastorilor in 1241 ). Manastirea are catedrala in stil baroc, cu grota – larva sub cladire, biserica in stil clasic rus, Institut teologic ortodox si icoana facatoare de minuni. Optional se poate asista la slujba de seara si in cea de dimineata.

Ziua 3.  MANASTIREA POCEAEV – JITOMIR - KIEV

Mic dejun. Vizita la manastire, apoi plecare spre Kiev prin  Jitomir, cu popas pentru servirea pranzului la o pensiune pe traseu. Cazare la un hotel la intrarea in capitala Ucrainei.

Ziua 4. KIEV

Mic dejun. Tur de oras in care vom putea admira Maydan Nezalezhnosti ( Piata Independentei ), Palaturl Mariyinskiy cu parcul si podul indragostitilor, Manastirea din pestera Pechersk Lavra, Catedrala Sf. Sofia. Dupa-amiaza, optional, vizitarea Muzeului Cernobil. Timp liber. Cazare Kiev.

Ziua 5. KIEV – UMAN - ODESSA

Mic dejun. Plecarea spre Odessa pe autostrada cu popas in orasul Uman pentru vizitarea Parcului Peisagistic, unul din cele mai mari si mai frumoase din Europa ( 196 km, realizat intre 1800-1804 de Poniatoski pentru iubita sa, Sofia ). Timp liber pentru servirea mesei de pranz. Sosire la Odessa – plimbare de seara si cazare la hotel.

Ziua 6. ODESSA

Mic dejun. Vizitarea Odessei cu popasuri la Catedrala, faleza, scarile Potemkim, monumentele primului guvernator, Richelieu si a imparatesei Ecaterina Cea Mare, manastirea Sturzovea – ctitorie romaneasca, cladirea unde a fost comandamentul roman aruncat in aer, in 1941, etc. Optional croaziera pe Marea Neagra. Cazare in acelasi hotel.

Ziua 7. ODESSA – CETATEA ALBA – IZMAIL – GALATI - BUCURESTI

Mic dejun. Deplasere spre tara cu popasuri la Cetatea Alba ( azi Belgorod Nistrovsk ), Tatarbunar ( monumentul rasculatilor bolsevici ), Izmail ( zona centrala si port la Dunare) -  Galati – Bucuresti.

 

 

SERVICII INCLUSE:

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 

● transport autocar licentiat 3*;

● 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*: 1 noapte Cernauti, 1 noapte Poceaev, 2 nopti Kiev, 2 nopti Odessa;

● vizitele cuprinse in program;

● ghid din partea agentiei pe traseu

 

 

● asigurarea medicala; 

● intrarile la obiectivele turistice;

● excursiile optionale ;

● mesele de pranz si cinele ;

● alte servicii decat cele mentionate.

 

                                                                          

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

8 iul

285 €

100 €

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.