Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Circuite 2012
Pret: 437 EUR

 

Ziua 1. BUCURESTI - PARIS

Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Paris ora 07.10 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 09.20 si incepem  explorarea Orasului Luminilor, intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais, ambele construite in stilul art nouveau. Continuam cu Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ajungand dupa pranz in cel mai modern cartier parizian, Defense. Timp liber. Cazare Paris.

Ziua 2. PARIS

Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’  pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor.

Ziua 3. PARIS       

Mic dejun. Dimineata vizita individuala la Muzeul Luvru. In a doua parte a zilei, sugeram vizitarea Muzeului d’Orsay. Timp liber, in care vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.

Ziua 4. PARIS, VERSAILLES & FONTAINEBLEAU 

Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia, continuand apoi cu Fontainebleau, un alt reper turistic inconfundabil, palat monumental de care se leaga patru secole de istorie a Frantei, situat la 55 km sud de Paris. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare Paris.

Ziua 5. VALEA LOIREI

Mic dejun. Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.

Ziua 6. PARIS - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Paris. Dupa-amiaza transfer la aeroport, imbarcare si zbor spre tara, ora 11.55. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 22.45.

 

 

SERVICII INCLUSE:

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

 

 

 

                                                                          

 

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

12 apr ( Paste )

459 €

155 €

8 iul, 25 iul, 5 aug, 21 aug, 2 sep, 27 sep

437 €

145 €

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.