Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Vacanta De Vis
inapoi la firma 1212 vizite
Poza Pelerinaj ISRAEL - EGIPT - IORDANIA
Pret: 535 EUR

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Tiberias

Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:50 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13:30. Oprire la Cezareea si vizita in Haifa,unde se afla Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Transfer la hotel cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA II: Tiberias– Cana Galilee – Nazareth – Muntele Tabor   

Mic dejun. Tiberias – oraşul construit de Irod cel Mare în cinstea Împăratului Tiberiu. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita la Biserica cu Izvorul Sf. Fecioare Maria, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Continuare spre Muntele Tabor – Biserica Schimbării la Faţă, unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petra, unde se va servii pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru”. Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Oprire pentru cumparaturi la Fabrica si magazinul de Aur si Diamante. Cină şi cazare Bethlehem/ Jerusalem.

ZIUA III:  Ierihon – Hozeva - Biserica Sf. Gherasim - Marea Moarta

Mic dejun. Plecare spre Ierihon care este considerat cel mai vechi oras din lume, unde se vizitează: Aşezământul Românesc, Muntele Ispitirii “Carantania”, Biserica Dudul lui Zaheu si  Mănăstirea Hozeva  cu Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul. Continuare spre biserica Sf. Gherasim de la Iordan cu oprire la  Marea Moarta  pentru baie si cumparaturi. Peşterile de la Qumran – vedere generală din autocar. Cină şi cazare Bethlehem/Jerusalem. Optional: Sf. Mormânt - Participare la Sf. Liturghie, ora 00: 00.

ZIUA IV: Bethlehem - Mănăstirea Sf. Sava – Desertul Iudeii - Jerusalem

Mic dejun.  Vizita la Biserica si pestera Sf. Nicolae,  Biserica Naşterii Domnului, Grota Pruncilor, Biserica Sf. Ecaterina, Pestera Preafericitului Ieronim, Biserica Pastorilor, Biserica Sf. Sava cel Sfintit si Mănăstirea Sf. Teodosie. Plecare spre Ierusalim, unde se viziteaza  Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, Biserica si Pestera Nasterii Sf. Ioan Botezatorul, Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta si  Biserica Vizitarii. Cina si cazare in Bethlehem/Jerusalem.

ZIUA V: Jerusalem -  Muntele Maslinilor – Drumul Crucii cu Sf. Mormant

Mic dejun. Plecare spre Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Tatăl Nostru, unde Iisus i-a învăţat pe ucenici cum să se roage, Muntele Maslinilor cu Biserica Domnul a plans, Maria Magdalena,  Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins. Valea Chedronului vedere generala – locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Oprire pentru rugaciune la Sf. Mormânt al Maicii Domnului si se va incepe Drumul Crucii cu cele 14 opriri, intrand pe poarta Sf. Stefan. In Cetate se continua vizita cu Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant al Mantuitorului, Biserica Sfintei Învieri si locul unde s-a aflat Sf. Cruce. Timp la dispoziţie pentru rugăciune şi pentru eventuale cumpărături în zona comercială din  împrejurimi. Cina  şi cazare Bethlehem/ Jerusalem.

ZIUA VI: Egipt – Sf. Ecaterina – M-tele Sinai

Mic dejun. Plecare spre Eilat  de-a lungul tarmului Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe: Iordania, Arabia Saudita si Egipt (Marea Rosie si Golful Araba). Cină şi cazare Peninsula  Sinai.

La ora 01: 00 noaptea, se va urca pe Muntele Sinai  - locul unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Participare la Slujba  in Manastirea Sf. Ecaterina - cea mai veche manastire din lume, unde se va primi inelul de “argint”al Sfintei, ca semn de binecuvantare. Cina si cazare in Bethlehem/Jerusalem.

ZIUA VII: Jerusalem– Tel Aviv

Mic dejun.Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe.  Oprire la Mall pentru ultimele cumparaturi si vizita la Biserica cu mormantul Sf. Gheorghe – Lod. Se continua spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 18:00 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20:45.

Excursii Optionale: taxi muntele Tabor - 10 euro/pers, croaziera cu pranz inclus - 30 euro/pers, taxi Sf. Sava - 10 euro/pers, taxi Hozeva - 10 euro/pers, telecabina Carantania 10 euro/pers,Sf Liturghie - 15 euro/pers;Jerusalem by night - 20 euro/pers.

 

 

Servicii  incluse:                                                                                                                        

● bilet de avion Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti                                         

   ● 6 nopţi cazare cu demipensiune in hoteluri 3* si 4*              

● transfer aeroport-hotel-aeroport

   ● transport cu autocar modern – aer condiţionat         

   ● ghid  local vorbitor de limba romana 

● insotitor de grup/preot din partea agentiei

● vizitele la obiectivele turistice specificate în program                            

 

 

 Servicii  neincluse:

● taxe de aeroport  160 euro/pers (se achita la agentie)

● taxa intrare Egipt  30 euro/pers  (se achita la agentie)

● asigurarea medicală (obligatorie)

● bacşişuri 40 euro/persoană (hoteluri, ghizi locali si soferi)-(se achită la agenţie)

● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese

● cheltuieli personale

● excursiile optionale din program

● tot ce nu apare la servicii incluse          

 

Plecari: 21.11; 05.12;14.12.11 / 09.01; 23.01; 02.02; 13.02; 22.02; 02.03; 12.03;19.03;

02.04.12

Loc in camera  DBL

                  535 euro

Supliment   SGL

                160 euro

Al 3-lea adult in camera

                 -10 euro

Copil 2-12 ani (in camera cu 2 adulti)

                 -50 euro

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.