Ghidul Serviciilor
Aphrodita's Heaven
inapoi la firma 937 vizite
Poza Home

Salonul de masaj Aphrodita's Heaven va ofera o incursiune intr-o lume a senzatiilor unice ale unui masaj. Amplasat in centrul Bucurestiului, salonul va poate oferi o gama variata a serviciilor de masaj: masaj pentru relaxare, masaj de intretinere, masaj pe tot corpul.

La Aphrodita's Heaven am creat o atmosfera senzuala si un ambient unic unde cele mai frumoase si mai talentate maseuze iti ofera cea mai buna experienta de masaj profesional. Daca doriti sa va relaxati intr-un decolr mirific, va invitam sa veniti intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret pentru un minunat masaj relaxant si sa permiteti superbelor noastre domnisoare sa va elibereze de stresul cotidian prin cele mai avansate tehnici de masaj.

 

REGULAMENT:

Aphrodita's Heaven este locul unde placerea ta este pe primul loc. Facem totul pentru ca voi sa fiti relaxati si fericiti.

Pentru a ne ajuta sa fim in continuare la fel de pasionali cum ne stiti, va rugam sa daruiti maseuzelor noastre, acelasi respect pe care il primiti din partea lor.

De asemenea, desi stim ca nu este cazul dumneavoastra,mentionam ca nu admitem limbajul indecent si comportamentul agresiv.

Si puteti sta linistit, nimeni nu o sa va tulbure linistea, deoarece accesul persoanelor in stare avansata de ebrietate nu este permis.

Incercam sa va oferim placere si relaxare pentru ca dumneavostra sa aveti parte de cele mai frumoase momente. Dar nu uitati, in salonul nostru se ofera doar servicii de masaj.

Toate maseuzele si hostess-ul vor fi tratate cu respect, incalcarea acestei reguli va duce la intreruperea serviciilor fara returnarea banilor.

 

Sunati acum pentru programare!

0731.885.075 sau 0784.800.166

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.