Ghidul Serviciilor
Bluel, Proiectare Si Executie Instalatii Electrice - Brasov
inapoi la firma 328 vizite
Poza Realizare alimentare de rezerva
Foto
Foto

Având în vedere că avariile în reţeaua de distribuţie apar de obicei în momentele cele mai nepotrivite recomandăm în special beneficiarilor pentru care întreruperea cu energie electrică poate fi o problema (hoteluri, restaurante, industrie şi panificaţie) montarea unor generatoare de rezervă care să asigure, chiar şi numai în condiţii de avarie, alimentarea consumatorilor vitali sau a unui minim tehnologic.

Deasemenea recomandăm montarea de generatoare electrice în cazul în care necesarul de apă pentru stingerea incendiilor este asigurat prin grupuri de pompare proprii, cunoscut fiind faptul că, în caz de incendiu, deconectarea tuturor cailor de alimentare cu energie electrică ale obiectivului avariat sunt obligatorii.

Racordarea generatoarelor electrice la reţea se poate face manual în cazul în care există personal specializat de manevră sau prin intermediul unui AAR (Anclanşare Automată a Rezervei) în caz contrar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.