Ghidul Serviciilor
Ron Protect Solutions Consultanta Situatii De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 256 vizite
Poza Instalare sisteme antiincendiu
Foto

Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera

Instalatiile de detectie si semnalizare a incendiilor sunt folosite pentru echiparea cladirilor si au scopul de a asigura siguranta la incendiu, prevenirea incendiilor si interventia in timp util în caz de aparitie a acestora. Echiparea constructiilor cu instalatii de detectare si stingere a incendiilor se face in functie de categoria constructiei, de tipul acesteia, de nivelul riscului la incendiu si destinatia cladirii.

Instalatiile de detectie si stingere a incendiilor trebuie sa asigure

Instalatiile de detectie si semnalizare a incendiilor:

Mentenanta instalatii de detectie si stingere a incendiilor

Orice sistem de detectie si alarmare la incendiu trebuie intretinut de catre o persoana sau o firma autorizata. Conform reglementarilor in vigoare, sistemul trebuie verificat o data la 6 luni sau mult mai frecvent daca clasa de risc este foarte ridicata sau daca exista pericolul de vandalism asupra sistemului.

Ron Protect Solutions va ofera servicii complete: consultanta – proiectare – autorizare – instalare – mentenanta, pentru oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau completati formularul urmator si in cel mai scurt timp, unul dintre specialistii nostrii va va oferii toate detaliile necesare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.