Ghidul Serviciilor
Centrum Gym, Recuperare - Reabilitare Si Reumatologie Iasi
inapoi la firma 192 vizite
Poza Recuperare medicala
Foto

Fizioterapia este stiinta ce studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici ( masaj, exercitii fizice, apa, lumina, caldura, electricitate) asupra organismului uman si utilizarea lor cu scop de tratare, recuperare si profilaxie. Prin fizioterapia clinica se obtine:

- recuperarea, imbunatatirea si mentinerea mobilitatii pierdute in urma unor afectiuni de diferite etiologii si reintegrarea in activitatea zilnica normala - reducerea pana la disparitie a durerilor patologice musculare si articulare - imbunatatirea fortei si tonicitatii musculare. Fizioterapia, prin intermediul procedurilor de electroterapie, are importante efecte antalgice, antiinflamatorii, decontracturante, miorelaxante ( relaxare musculara).

 Fizioterapia este indicata in recuperarea :

Recuperare medicala

Tratamentele se fac de catre personal calificat, absolventi de studii superioare, licentiati in domeniul de fiziokinetoterapie. Afectiuni pentru care efectuam tratamente:

Fiecare tratament ( electroterapie, unde scurte, magnetoterapie, bai gavanice, masaj, kinetoterapie) se face in spatiu special amenajat, cu aparatura de ultima generatie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.