Ghidul Serviciilor
Servicii Diverse - Frizerii, Coafura
inapoi la lista anteriorul urmatorul
FRIZERIA ARICI
Foto
Video
Despre noi
 

Inca din primul moment ne bucuram sa iti uram Bine ai venit si sa te invitam sa ne treci pragul, impreuna cu piticul tau, beneficiarul de drept al serviciilor noastre! Vei gasi aici multa bucurie, mult zambet si o lume minunata in care piciul tau se va regasi cu adevarat, alaturi de prieteni noi si buni!

 

Avem stilisti de super clasa care vor crea o frizura nemaivazuta pentru piciul tau, vor impleti codite lungi, lungi, lungi, avem petreceri, jocuri si picturi pe fata. De asemenea, vei gasi un salon amenajat la standarde deosebit de ridicate, cu loc de joaca pentru copii, cos de baschet, televizoare LCD la fiecare post de lucru, precum si produse organice, de calitate deosebita (suntem PRIMUL salon din Pitesti care foloseste produsele de ingrijire a parului din gama Less is More), totul pentru o experienta deosebita a copilului tau. Si mai ales, avem rabdare, pricepere si multa, multa bucurie de a face ceea ce ne place, placere izvorata din pasiunea pentru copii.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Str. C-tin Brancoveanu, bl. B1-B2, parter, Pitesti, judetul Arges
0348.433.443
0751.433.443
Email: contact@frizeriaarici.ro
Web: www.frizeriaarici.ro
Orar: L-V: 10-19; S: 10-17
Produse/servicii
 
Tuns copii
Arici este o lume magica unde piticul ta ..
 
Cu ce ne laudam ?
Aici e simplu, pentru ca o imagine face ..
 
Servicii si pentru parinti
In urma cererii crescute, am decis sa of ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.