Ghidul Serviciilor
Comert - Mobila
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Enelco Industry
Foto
Video
Harta
Despre noi
 

Prin produsele noastre oferim posibilitatea clientilor sa aleaga dintr-o gama larga, de la clasic la modern, combinand la alegere materialele pentru a oferi un confort si o eleganta deosebita fiecarei case. Oferim canapele, canapele extensibile, fotolii, canapele de colt, canapele de birou si paturi. Din experienta si activitatea noastra ne-am castigat abilitatea sa creem permanent produse si modele noi, fiind unici prin creatiile noastre. Produsele noastre sunt facute din materiale de cea mai buna calitate, pentru a oferi rezistenta si durabilitate. Structurile sunt facute din lemn de fag, bine uscat, iar confortul este dat de combinarea plaselor de arcuri mini bonnell, a arcurilor sinusoidale si a poliuretanului de inalta densitate si elasticitate. Stofele sunt cu grija alese si testate sa reziste si la solicitari intense. Toate acestea confera functionalitate si confort deplin pe toata durata folosirii produselor.

 

Ne dorim ca produsele noastre sa fie o sursa de inspiratie. Stim at de important este sa-ti exprimi nevoile si emotiile, de aceea va oferim posibilitatea sa va creati propriul spatiu de vis, unde sa va simtiti relaxati. Ne dorim ca produsele noastre sa va asigure impresii noi si de neuitat. Combinam eleganta si simplitatea canapelelor pentru confortul de fiecare zi. Avand produse originale, cu forme interesante, acestea se potrivesc cu orice interior, conferind un design placut si unic spatiului de locuit.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Bd. Ghencea , Nr. 79, Sector 6,
0727.282.392
021.746.06.00
Email: enelcoindustry@gmail.com
Web: www.canapele.ro
Orar: L-V: 10-19, S: 9-16, D: 9:14
Produse/servicii
 
Canapele Atlanta
de la 1488 RON L x A x H S / E (Strans ..
 
Canapele Atlantida
de la 1420 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
Canapele Dublin
de la 1720RON L x A x H Canapea 3 locu ..
 
Canapele Guinness
de la 1848 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
Canapele Havana
de la 1444 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
Canapele Modena
de la 1085 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
Canapele Odessa
de la 1258 RON L x A x H S / E (Strans ..
 
Canapele Roma
de la 1577 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
Hol Atena
de la 954 RON L x A x H S / E (Stransa ..
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.