Ghidul Serviciilor
Comunicatii, Massmedia - Internet, Realizare Site-Uri (Servicii)
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Mocanu Florin Ovidiu PFA
Foto
Despre noi
 

Compania de hosting www.iqhost.ro se numara printre putinele companii care ofera o gama larga de servicii. Putin mai jos o sa va prezint o serie de servicii care le-am incercand si care inca le mai folosesc. Toate pachetele de gazduire web beneficiaza de cPanel, Awstats pentru contorizarea vizitelor si de un uptime garantat contractual de 99.9%.Modalitatile de plata acceptate de www.iqhost.ro sunt : Plata prin SMS, Plata cu cardul direct de pe site, Transfer bancar la ING sau Banca Transilvania si prin cod de reincarcare.

Servicii Oferite :

1. Gazduire web

Toate pachetele de gazduire web sunt activate instant dupa plata si va puteti selecta dumneavoastra versiunea PHP dorita precum si scripturile care doriti sa le contina PHP

2. Inregistrare domenii

Oferim peste 10 TLD-uri insa nu ne limitam absolut deloc. Daca aveti nevoie de o alta extensie si nu exista pe site, puteti trimite un email pe office@iqhost.ro unde puteti cere mai multe informatii.

3. Promovare SEO

Cu totii stim cat de important este sa ai un site bine optimizat pentru motoarele de cautare. Nu mai sta pe ganduri, apeleaza la experti fara sa iti mai bati capul si sa pierzi zile incercand sa iti optimizezi singur site-ul.

4. Webdesign / Realizare website Ai nevoie de un site si nu stii la cine sa apelezi ? Pentru realizarea unei pagini web fie magazin online, fie site de prezentare, poti apela la noi !

5. Servere VDS Linux / Windows


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Pantelimon, judetul Ilfov
031.005.08.37
Email: office@iqhost.ro
Web: www.iqhost.ro
Orar: Non-Stop
Produse/servicii
 
Creare Magazin online
Realizare magazin online Domeniu .RO 1 ..
130 EUR
 
Servicii promovare SEO
Servicii promovare SEO
 
Website anunturi
Realizare website anunturi Domeniu .RO ..
80 EUR
 
Website de prezentare
Domeniu .RO 1 an Gazduire web 3 GB spat ..
50 EUR
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.