Ghidul Serviciilor
Asistenta Medicala - Optica Medicala
inapoi la lista anteriorul urmatorul
Medicalma Vision-Ramnicu Valcea
Foto
Harta
Despre noi
 

MEDICALMA VISION -prima optica lounge din Ramnicu Valcea

A Stim ca fiecare persoana este unica si la fel sunt si ochelarii pe care ii poarta.Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizata in functie de nevoile medicale, dar si estetice ale clientilor nostri. Parerea nostra este ca o prescriptie de ochelari corecta se poate obtine doar in urma unui consult oftalmologic complet-astfel putand fi depistate si alte afectiuni ce necesita un tratament oftalmologic de specialitate.

In cadrul opticii Medicalma Vision consultul oftalmologic este realizat de catre o echipa de medici oftalmologi din Bucuresti si din Ramnicu Valcea cu aparatura de ultima generatie incercand sa acoperim toate patologiile oculare atat ale adultului cat si ale copilului. De asemenea avem consultatii optometrice gratuite pentru cei care doresc doar schimbarea ochelarilor de vedere.

Optica Medicalma Vision satisface toate necesitatile in alegerea : ramelor de ochelari, lentilelor pentru ochelari de vedere, lentilelor de contact cu dioptrii, accesoriilor optice. Pentru a fi cu adevarat aproape de clientii nostri, le pregatim periodic oferte speciale si promotii la pachete integrate de optica medicala.


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
...
Inchide
Calea lui Traian, nr. 84,Bl S7/2,parter, Ramnicu Valcea, judetul Vilcea
0725244223
Email: office@medicalmavision.ro; livia.brenoaia@medicalmavision.ro
Web: www.medicalmavision.ro
Produse/servicii
 
Consult oftalmologic
Consult oftalmologic cuprinde: Autoke ..
 
Ochelari de soare
O gama larga de ochelari de soare.
 
Rame de ochelari
Rame de ochelari O gama larga de modele ..
 
Sediul principal
Consultatii,produse optica medicala.
 
 
 
 
 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.