Ghidul Serviciilor
Administratia Cimitirelor Si Crematoriilor Umane Bucuresti
inapoi la firma 13952 vizite
Poza Eliberarea autorizatiei de deshumare

Eliberarea autorizatiei de deshumare si transport oseminte

Acte necesare

 

Concesionarul va completa formularul tip prin care solicita eliberarea adeverintei de deshumare. Formularul poate fi descarcat de pe site pentru fiecare cimitir în parte sau poate fi solicitat la administratia cimitirului;

Pe formularul completat, administratorul cimitirului unde se afla locul, va întocmi un referat de verificare a locului în teren, va mentiona numele decedatului, data înhumarii, iar casierul un referat privind achitarea tarifelor anuale de întretinere;

Cererea va fi însotita de urmatoarele documente:

  • actul de concesiune al locului (original si copie);
  • certificatul de deces al defunctului a caror oseminte se doresc a fi deshumate(copie);
  • actul de identitate al concesionarului: BI/CI/Pasaport (original si copie);
  • În situatia în care sunt mai multi titulari ai dreptului de concesiune (sunt mentionate mai multe perosoane pe actul de concesiune) si nu exista partaj de folosinta (nu se mentioneaza pe act împartirea locului în teren) se va obtine acordul scris al celorlalti concesionari cu privire la realizarea deshumarii.

    Cererea (poate fi descarcata si de pe www.Accu.ro pentru fiecare cimitir în parte) însotita de actele mai sus mentionate se va depune la Serviciul Acte de concesiune, evidenta locuri de veci, din Intrarea Serelor nr. 1, sector 4, Bucuresti, România (în incinta crematoriului Vitan-Barzesti).

    La casieria acestui serviciu se va achita suma de 36,37 lei, contravaloarea tarifului pentru eliberare adeverinte.

    Autorizatiile se elibereaza în termen de 3 zile lucratoare de la data depunerii.

    Dupa ridicarea autorizatiei de la Serviciul acte de concesiune, evidenta locuri de veci concesionarul se va prezenta la Administratia Cimitirului cu 24 ore înainte de executarea deshumarii.

     

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.