Ghidul Serviciilor
Administratia Cimitirelor Si Crematoriilor Umane Bucuresti
inapoi la firma 13952 vizite
Poza Ridicare urna cenusa umana

Acte necesare:

Pentru ridicarea urnei depuse într-una din nisele Crematoriului Vitan-Bârzesti sau ale Crematoriului Cenusa titularul concesiunii va solicita eliberarea unei adeverintei de ridicare si transport urna prezentând urmatoarele documente: actul de identitate al concesionarului (original), actul de concesiune al nisei (original), certificatul de deces al defunctului (original). Precizam ca tarifele anuale aferente nisei trebuiesc achitate la zi. 

 

Pentru ridicarea urnei care nu a fost depusa în nisa crematoriului, persoana care a solicitat incinerarea se va prezenta la Crematoriul Vitan-Bârzesti pentru a solicita eliberarea unei adeverintei de ridicare si transport urna, prezentând urmatoarele documente: actul de identitate al solicitantului (original si copie), certificatul de deces al defunctului (original), factura eliberata la incinerarea defunctului.

 

În baza documentatiei mentionate mai sus, se va completa formularul tip, care poate fi descarcat aici, urmând ca în termen de 3 zile de la data solicitarii sa va prezentati pentru ridicarea adeverintei. La ridicarea adeverintei se va achita la casieria institutiei suma de 36,37 lei.

 

luni-miercuri 08,00-16,30;joi 09,00-18,00;vineri 08,00-14,00;sâmbata 08,00-14,00 doar pentru incinerari.

Va rugam vizualizati  programul de lucru cu publicul aici.

Informatii privind adresa, mijloacele de transport si nr de telefon, gasiti aici pentru crematoriului Cenusa si aici pentru Crematoriul Vitan-Barzesti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.