Ghidul Serviciilor
Administratia Cimitirelor Si Crematoriilor Umane Bucuresti
inapoi la firma 13939 vizite
Poza Transcriere act de concesiune

Pentru transcrierea actului de concesiune a unui loc de veci concesionat în cimitirele municipalitatii în urma dezbaterii unei mosteniri/succesiuni, donatii, sentinte civile, partaj, etc., este necesar:

Persoana îndreptatita se va prezenta la administratia cimitirului unde se afla locul de veci pentru a completa formularul ( cerere transcriere acte ), împreuna cu urmatoarele documente:

Dupa completare, formularul va fi vizat de catre administrator si de casier.

Cu formularul astfel vizat si actele mai sus mentionate titularul se va prezenta la serviciul Acte de Concesiune, Evidenta Locuri de Veci, situat în Intrarea Serelor nr. 1, sector 4, Bucuresti ( în incinta Crematoriului Uman Vitan Bârzesti ).

La casieria acestui serviciu se va achita suma de 75,19 lei, contravaloare tarifului pentru eliberarea transcrierea actului de concesiune.

Dupa trecerea a 30 zile calendaristice de la transmiterea si înregistrarea documentatiei, persoana îndreptatita se va prezenta la sediul central din Intrarea Serelor nr. 1, sector 4, Bucuresti ( în incinta Crematoriului Uman Vitan Bârzesti ), împreuna cu dovada achitarii sumei de 75,19 lei, în vederea ridicarii noului act de concesiune.

Înainte de a va deplasa catre administratia cimitirului sau Acte de Concesiune, Evidenta Locuri de Veci, va rugam sa consultati programul de lucru cu publicul, din sectiunea SERVICII.

 

IMPORTANT!

Va comunicam ca pentru aceasta operatiune nu se pot depune documente online, aceasta procedura necesitând prezenta fizica a solicitantului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.