Ghidul Serviciilor
Andra Dent Estetic-Cabinet Stomatologic- Bucuresti
inapoi la firma 226 vizite
Poza Ortodontie

Ce inseamna ortodontie?

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa cu corectarea anomaliilor dintilor si a maxilarelor prin servicii de ortodontie. Dintii care nu sunt corect pozitionati pe arcada pot crea probleme atat din punct de vedere estetic cat si functional. O dantura stramba este mai greu de curatat implicit este mult mai expusa cariilor si parodontopatiei. De asemeni, pozitia incorecta a dintilor solicita suplimentar muschii masticatori ceea ce poate duce la dureri de cap, dureri in zona gatului, a umarului sau chiar a spatelui.

Medicul ortodont este specialistul care poate corecta toate aceste anomalii astfel incat estetica si sanatatea dentitiei sa revina la o forma normala.

 

Cand se impune tratamentul ortodontic?

Medicul stomatolog sau medicul ortodont pot determina daca un pacient necesita un tratament ortodontic. Acest lucru se realizeaza printr-o serie de instrumente de diagnostic precum: anamneza medicala si dentara completa, examen clinic, mulajul danturii, radiografii dentare, fotografii. In urma diagnosticarii, medicul ortodont din cabinetul Andra Dent Estetic propune fiecarui pacient un plan de tratament personalizat.

Este bine sa va adresati medicului dentist pentru un serviciu de ortodontie, atunci cand observati ca dantura prezinta anumite particularitati precum:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate aceste situatii din ortodontie pot fi remediate cu ajutorul aparatului dentar, care actioneaza printr-o usoara presiune asupra dintilor si maxilarelor, atent controlata de medicul ortodont.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.