Ghidul Serviciilor
Ang Academy - Pregatire Si Instruire Agenti Imobiliari Bucuresti
inapoi la firma 49 vizite
Poza Coaching de performanta
Foto

Asa cum multe organizatii au realizat acum, coaching ul de performanta este vital pentru ca indivizii sa ramana in continuare la cel mai inalt nivel atat profesional cat si personal.

La ANG Academy, oferim un program de coaching profesionist bazat pe performant pentru toti brokerii imobiliari, pentru a-i ajuta sa exceleze in atingerea unor niveluri de perfomanta ridicate intr-o maniera care sa corespunda culturii organizationale.

Coaching ul de performanta poate acoperi o gama larga de provocari cu care se confrunta o persoana, dar am enumerat cateva exemple:

Instrumente de coaching

Data ce am inteles cerintele privind coaching ul de performanta , vom utiliza cele mai adecvate si relevante instrumente si modele de coaching pentru a imbuntati programme generat. Acestea ar putea fi, dar nu se limiteaza la: intrebari de auto cunoastere, sarcina de observare si de feedback, de ex: efectuara unei intalniri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.