Aduse în Hexagon de Catherina de Medici, inventate în Tours, perfectionate de maicute în Nantes sau descoperite în Siria? De fapt… cui îi pasa? Cert este ca macarons au fost transformate în vedetele începutului de secol XXI de catre francezi.Totul a început cu ideea cofetarilor Casei Ladurée de a lipi împreuna doua cochilii de macarons si a continuat cu sclipirea de geniu a lui Pierre Hermé care le-a adaugat elementele lipsa: crema si culoare. Noi vi le prezentam în varianta pariziana, artizanala, cu pudra de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior si umplute cu crema din abundenta.
CIOCOLATA ALBA SI TONKA
VEZI PRODU
SAPA DE FLORI DE PORTOCAL
VEZI PRODUS
LIME SI BUSUIOC
VEZI PRODUSCIM
BRISORVE
ZI PRODUS
CIOCOLATA CU LAPTE SI LAVANDA
VEZI PRODUS
CIOCOLATA NEAGRA SI VISINE
VEZI PRODUS
ZMEURA
VEZI PRODUS
GIANDUJA CU ALUNE DE PADURE
VEZI PRODUS
CIOCOLATA NEAGRA SI VISINE
Vi le prezentam în varianta pariziana, artizanala, cu pudra de migdale: rotunde, fine, crocante la exterior, moi în interior si umplute cu crema de ciocolata neagra si visine.
A se pastra în frigider pâna în momentul servirii; pentru o savoare maxima, a se consuma la 15 minute dupa ce a fost scos din frigider; termenul de valabilitate este de 4 zile de la data achizitiei.Contine: migdale, oua, zahar, fructe, ciocolata, lactate, gelatina animala, amidon, colorant alimentar.Atentie! Acest desert contine alergeni.