Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica dupa nastere

Odata cu virsta, datorita gravitatiei si scaderii elasticitatii pielii, unele parti ale corpului au tendinta de a se lasa. Aceasta situatie intilnita la sani, la fata, este intalnita si la regiunea pubiana ceea ce creeaza un aspect imbatranit.

Acest aspect nedorit se rezolva prin ridicarea regiunii pubiene, printr-o interventie similara abdominoplastiei, excesul eliminandu-se.

Interventia consta intr-o incizie in plan orizontal la nivelul liniei parului pubian, continuind in lateral pe "linia chilotului". Se practica decolarea pana in plan suprafascial cu avansarea si ridicarea regiunii pubiene. Excesul rezultat este excizat. Sutura se face in planuri anatomice.

Rezultatul este o regiune pubiana cu un aspect mult mai tonic.

Aceasta interventie se poate realiza in combinatie cu abdominoplastia.

 

Labioplastia - micsorarea labiilor mici

 

Multe femei nu sunt incantate de marimea labiilor mici, fie ca sunt mai mari sau sunt asimetrice. Aceste modificari pot fi prezente de la nastere sau se pot dezvolta odata cu virsta. In aceste situatii poate apare un discomfort sexual si o stare de frustrare datorita proeminentei lor prin lenjeria intima.

Operatia consta in eliminarea excesului cu obtinerea unor dimensiuni in armonie cu corpul.

Aceasta se realizeaza prin incizarea prin diferite tehnici si excizarea zonelor considerate ca nefiind armonizate. Se sutureaza cu fir rezorbabil si se aplica un pansament . Peste acesta se va folosi un tampon igienic feminin penrtu a se putea imbraca lenjeria intima.

Operatia dureaza aproximativ 1 ora.

Este indicata a se folosi rahianestezia pentru a nu deforma zona cum se intimpla in cazul anesteziei locale. Dupa operatie se recomanda repaus fizic citeva zile si repaus sexual 5-6 saptamini.

 

Remodelarea labiilor mari

 

 

 

Exista femei care prezinta diferite modificari ale labiilor mari, cel mai des intilnite fiind asimetria, aplatizarea si marimea exagerata.

Interventiile chirurgicale recomandate sint diferite in functie de necesitati. Astfel pentru labiile prea mari sau asimetrice se efectueaza o micsorare a acestora, cicatricea ramasa fiind foarte putin sau chiar deloc vizibila. Operatia consta in excizarea excesului pana la dimensiunile dorite.

Labiile mari aplatizate se corecteaza prin lipofilling, intoducerea de grasime proprie recoltata dintr-o alta zona a corpului.

Grasimea se recolteaza prin procesul de lipoaspiratie, in special din regiunea abdominala, apoi este introdusa in zonele aplatizate. Dupa introducerea grasimii se practica un masaj al zonei pentru a a realiza dispersarea uniforma.

Dupa interventie perioada de recuperare este de citeva zile dupa care se pot relua activitatile obisnuite.

 

Clitoroplastia

 

 

 

Este interventia prin care se elimina excesul de piele din jurul clitorisului. Prin aceasta interventie se obtine o expunere mai ampla a clitorisului, ceea ce duce la o mai mare satisfactie sexuala. Dupa interventie se recomanda repaus fizic citeva zile dupa care se poate relua activitatea. Este recomandat repaus sexual 5-6 saptamini.

 

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

 

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestor operatii sint cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

 chirurgie plastica si estetica

 ________________________

 Dr. RADU VOICU

 Medic Primar Chirurgie Plastica

 Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.