Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina

Scopul chirurgiei estetice este de a imbunatati aspectul imaginii tale spre un ideal estetic. Din punctul meu de vedere interventia cu cel mai entuziasmant efect este blefaroplastia, chirurgia pleoapelor. Dar cum sti daca ai nevoie de blefaropalstie? Simplu. Priveste-te in oglinda. Ce vezi? Ochi captivanti, bine conturati, pleoape tonice? Sau vezi ochi cu colturi cazute, pleoape lasate, pungi sub ochi care cu siguranta dau un aspect mai varstnic decit cum te simti tu? Acest aspect poate creea o imagine disproportionate si fata de cei cu care vi in contact social.

Ce face blefaroplastia? Inlatura pungile de sub ochi si excesul de piele de la pleoapele superioare si inferioare.

Durata operatiei : 1-2 oreRevenire postoperatorie : vanatai la pleoapele inferioare 7-10 zile; firele se scot dupa 5-7 zile.Reintegrare social : dupa 2 zileBlefaroplastia inferioara inlatura pungile de sub ochi, tumescente aparute ca urmare a grasimii periglobulare oculare. Interventia consta in eliminarea excesului tegumentar si a excesului de tesut gras urmat de suturarea pielii imediat sub linia genelor pleoapei inferioare.Blefaroplastia superioara inlatura excesul de pile de la nivelul pleoapei superioare aparuta ca urmare a scaderii elasticitatii pielii. Interventia consta in excizia in felie de pepene pe un contur stabilit preoperator a excesului de piele urmat de suturare in pliul pleoapei superioare. Dupa operatie se aplica benzi adezive sterile pe suturi si comprese reci pe pleoape pentru reducerea edemului. Interventiile se efectueaza cu anestezie locala.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICUAceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.