Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina

CIRCUMCIZIA 

este o metoda cunoscuta si practicata atat din motive religioase, cosmetice dar si medicale(pentru rezolvarea fimozei). Fimoza afecteaza baietii, pina la 8 luni fiind fizilologica. Exista situatii in care se mentine sau apare din diverse motive si la adult. Consta intr-un inel fibros care impiedica decalotarea completa a penisului creand o stare de discomfort si conditiile aparitiei infectiei sub pielea preputului.

Ce face circumcizia? Elimina o parte din pielea preputului

Durata operatiei : 1-2 ore

Revenirea postoperatorie : edemul se remite dupa 2 zile; firele se scot dupa 7 zile

Reintegrare sociala : 2-3 zileInterventia consta in eliminarea unei perti din pilea preputului care contine inelul fibros. Marginile libere se sutureaza sub baza glandului. Dupa operatie se recomanda repaus fizic (sala, sport, inot ) 2 saptamani. Repaus sexual 3 saptamani.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICUA ceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu 9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.