Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina

Exista situatii in care barbia nu este dezvoltata sau este dezvoltat insuficient. In acest caz imaginea din profil nu este armonioasa putand crea diverse neplaceri din punct de vedere al integrarii si al perceperii imaginii personale de catre ceilalti. Daca imaginea ta din profil arate o barbie plata fara proiectie anterioara ai indicatie pentru un implant de barbie.

Ce face implantul de Barbie? Produce o echilibrare a fetei la persoanele cu barbie nedezvoltata.

Durata operatiei : 1-2 ore

Revenirea postoperatorie : Pansament compresiv pe mandibula 5-7 zile. Edemul se reduce in 2-3 zile

Reintegrare sociala : 7 zileMulti barbati decid sa efectueze operatia pentru implant de barbie dupa ce vad o poza a lor din profil. Pana atunci nu au realizat ca barbia lor este mica sau nedezvoltata. In aceasta situatie dezechilibreaza aspectul fetei, facand ca nasul sa para mai mare si obrajii prea proieminenti. Implantul de barbie creste dimensiunile barbiei reechilibrand aspectul fetei. Interventia consta in introducerea unui implant din silastic printr-o incizie sub barbie sau intrabucal, producind cresterea in proiectie a barbiei. Implantul se fixeaza pe os. Cicatricea sub barbie este minima. Pansamentul compresiv se aplica pe mandibula.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.