Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina

LIPOASPIRATIA 

este o procedura chirurgicala care inlatura excesul de grasime din zone specifice ale corpului pentru a stabili forma si conturul dorit. Dar lipoaspiratia nu este un substitut pentru diete, exercitii fizice si scadere in greutate. Rezultatul cel mai bun se obtine la varstele la care elasticitatea pielii este inca buna. Cei mai buni candidate pentru lipoaspiratie sunt barbatii cu statura si greutate normala dar cu depozite de grasime excesive in anumite zone. Cele mai frecvente zone sunt coapse, abdomen, solduri, genunchi. Aceste zone nu raspund la dieta si exercitii fizice fiind necesara lipoaspiratia pentru conturare.

Ce face lipoaspiratia? Absoarbe grasimea cu canule conectate la un aspirator chirurgical, introduse prin mici incizii in tesutul adipos.

Durata operatiei : 1-4 ore

Revenire postoperatorie : Pantalon elastic pentru purtat 6 saptamani. Firele se scot dupa 12-14 zile

Reintegrare sociala : 3-4 zile.

Lipoaspiratia este metoda prin care tesutul gras in exces in anumite zone este eliminat conturand zonele respective. Grasimea este absorbita prin canule introduse in tesutul adipos prin incizii minime. Dupa operatie se aplica un pantalon elastic cu sau fara burtiera in functie de caz al carui scop este acela de a asigura un contact ferm si strans intre pielea si tesutul gras restant cu tesuturile subiacente pentru a obtine un rezultat optim. Acest pantalon se poarta 6 saptamani. Dupa 2 saptamani este indicat masaj profesional pe zonele aspirate.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.