Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina

TRATAREA RIDURILOR 

se realizeaza cu substante injectabile : acid hialuronic, substante inerte si grasime, care poate fii transferata din diferite regiuni ale corpului in zonele care necesita umplere. Toxina botulinica este folosita pentru tratarea si prevenirea ulterioara a ridurilor dinamice de la frunte, regiunea intersprincenoasa, coada ochiului ("laba gistei") care sunt produse de actiunea muschilor in zonele respective. Peelingul chimic este o metoda de ultima generatie folosita pentru tratarea ridurilor de la nivelul fetei, gitului, miinilor avind efectul unui lifting nechirurgical. Ce face toxina botulinica?Ridurile dinamice cum sint laba gastei, ridurile frontale sint produse de expresia fetei. Relaxarea muschilor responsabili de expresia fetei pot aplana aspectul acestor riduri. Cu toxina botulinica muschii pot fi relaxati fara afectarea expresiei fetei.Durata interventiei: 30 minute

Cat timp dureaza efectul?Durata medie a efectului este de 6 luni cu o variatie intre 3 - 12 luni.Ce face peelingul chimic? Rolul acestui procedeu este de a inlatura modificarile superficiale de pigmentare si ridurile fineAvantaje: Peelingul chimic poate creste aspectul pielii prin culoare, textura, tonus si inlaturarea ridurilor fine. Cu acest procedeu se pot inlatura zonele pigmentare din jurul, ochilor aparute la o anumita virsta.Acest procedeu se poate repeta la 6 luni pentru obtinerea unui efect optim.Cat timp dureaza efectul? Durata efectului este de 2ani. Se poate prelungi aceasta durata prin continuarea cu un tratament de ingrijire a pielii fetei.La o comparatie intre procedeele simple si cele complexe, peelingul chimic se situeaza la nivel mediu atit din punct de vedere al recuperarii cit si al costului.

Este procedeul ideal pentru acei barbati care doresc mai mult decit un peeling superficial (care se efectueaza in cabinetele cosmetice) care are un efect de scurta durata, dar nu isi pot permite costurile si recuperarea de lunga durata a tratamentelor profunde.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.