De ce sape mecanizate?
Capacitatea maxima de executie a sapelor mecanizate in cadrul diviziei este de 1000 mp/zi.
Tehnologie
Principalul avantaj al turnarii sapei mecanizate este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, dar si bani. Sapa clasica implica multe operatiuni manuale, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare. Sapa mecanizata se realizeaza in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip Puzmaister.
Transportul si turnarea se face prin furtune.
Furtunele se pot adapta la distante de pâna la 150 m pe orizontala si 100 m pe verticala.
Pomparea sapei se face prin tubulatura cauciucata pentru a nu deteriora finisajele din imobil.
Inainte de turnarea sapei, se face nivelarea acesteia, astfel asigurandu-se orizontalitatea cu ajutorul unei nivele laser - Bosch.
Elicopterizarea are rol de sigilare a peliculei exterioare.
Prin acest procedeu se realizeaza planeitatea sapei.
In cazul in care finisajele interioare implica placari cu gresie sau montare de parchet, sapele clasice au un mare dezavantaj.
Dupa executarea lor mai este necesara inca o operatiune – turnarea sapelor autonivelante, care este foarte costisitoare.
DOTARE TEHNICA PROPRIE: pompe Putzmeister pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurarea suprafetelor si verificarea cotelor, autovehicule pentru transportul pe santiere a materialelor, echipamentelor si personalului.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.